En este momento estás viendo Què m’ha aportat el grau superior de comerç internacional?
comerç internacional

Què m’ha aportat el grau superior de comerç internacional?

Perquè vaig triar fer el grau superior de comerç internacional? Quina ha sigut la meva experiència?​

Abans de respondre la gran pregunta: Què en penso del grau superior de comerç internacional?, crec que hem d’anar uns quants anys enrere, concretament a 4t de la ESO. 

Dons a l’escola on anava, ens van dirigir a quasi tots cap a realitzar el Batxillerat, com a única opció per als que treiem bones notes i semblava que estudiar ens era senzill. Per això vaig decidir inscriure’m per fer-lo al Col·legi Sant Andreu de Badalona. Però no era el que em tocava. Per això vaig fer nomès un trimestre.

Aleshores vaig apuntar-me a un grau per a la professionalitat amb temàtica administrativa de 6 mesos de l’IMPO. Aquest em va portar a volguer seguir per fer un grau mig d’activitats comercials als Salesians Badalona, on em vaig enamorar del comerç i sobretot de l’e-commerce. I a l’acabar vaig decidir apuntarme al grau superior de comerç internacional, aquí a Prat Educació.

Què m’ha semblat el grau superior de comerç internacional?

Considero que primer cal remarcar que estem en mig d’un moment molt complicat i diferent, a causa del Covid. Sobretot es va notar molt el primer curs de Comerç Internacional. Aquest 1r curs vam realitzar les classes de manera hibrida, amb dies que veniem presencialment i dies que realitzavem tasques online o ens explicaven matèria via videotrucada. Jo em vaig acostumar massa bé a no haver d’anar fins al centre de Barcelona tots els dies i tenir més temps per estar amb la família i amics. Però a segon ja ens van dir que el curs seria totalment presencial. 

Segon m’ha semblat una mica més agobiant que primer, suposo que a causa d’acostumar-me a tenir més temps lliure. També he de comptar amb que hem hagut de fer el projecte final. Això no ho havia fet mai anteriorment, ja que al grau mig no vaig tenir oportunitat de viure al 100% l’experiència a causa del confinament.

Tot i així, estic contenta d’haver escollit fer el grau superior de comerç internacional. D’aquesta manera he pogut veure que el que realment m’apassiona es la part de màrqueting i venda online. És per aixó que avui estic una mica més nerviosa del normal, sobretot perquè vull veure realment com resulta tota la feina que he posat en aquesta web: mydromedary.com

Deja una respuesta